קצביית הבית נוסדה ע"י איש העסקים אבי אבישר ואפרת קליף.
קצביית הבית פתחה את שעריה כדי להיענות לצורך של הציבור בבת-ים והסביבה לקבל בשר איכותי טרי וקפוא. בשר מעולה שאיכותו עומדת בתחרות עם כל אטליז. בנוסף אנו מוכרים רק בשר חלק טרי בכשרות של בית יוסף.
הבשר הקפוא שלנו הוא בשר איכותי שטעמו מצויין. בשר חלק מיובא בכשרות שארית –ישראל.
אנו בקצביית עושים ונעשה כל מאמץ לשמור על הסטנדרטים הגבוהים ביותר מבחינת איכות הבשר. ניקיון המקום ושירות אישי לכל לקוח.
הבשר האיכותי מגיע מבקר הגדל בישראל. השחיטה היא שחיטה כשרה למהדרין. שחיטה חלק של בית יוסף.
שירות משלוחים עד בית הלקוח
שמירה על קירור הבשרים ואריזתם תוך הקפדה על איכות המוצרים.
אריזה ושמירה על טריות המוצרים בעת המשלוח
אספקה עד בית הלקוח תוך שמירה על איכות המוצר
שירות הלקוחות שלנו יתאם אתכם את מועד הגעת השליח.