סטייק אנטריקוט

  • 195.00₪
  • ורד הצלע חלק נתח מס' 1
  • במלאי

סטייק אנטריקוט  (ורד הצלע  חלק נתח מס' 1)

 נתח בעל עובי בינוני, מאופיין בשיוש של שומן ובמרכזו עין מרכזית של שומן, המקנה לו צורה של פרח. זהו הנתח הנפוץ בישראל להכנת סטייקים, מהסיבה הפשוטה: הוא נמצא בחלקה הקדמי של העגל, מה שמעניק לו כשרותי גם ללא ניקור. מתאים כאמור לסטייקים בכל העוביים, לצלייה קצרה ויבשה בנתח אחד, או להכנה על גריל בנתח אחד. זהו נתח לצלייה קצרה עד בינונית. יוצא טעים מאוד גם בצלייה ארוכה מאוד, אבל רק כשהוא סגור היטב בנייר אלומיניום ובחום נמוך מאוד.                     

 לא מומלץ לבשל אותו במשך שעות בחום גבוה.




סטייק אנטריקוט  (ורד הצלע  חלק נתח מס' 1)

 נתח בעל עובי בינוני, מאופיין בשיוש של שומן ובמרכזו עין מרכזית של שומן, המקנה לו צורה של פרח. זהו הנתח הנפוץ בישראל להכנת סטייקים, מהסיבה הפשוטה: הוא נמצא בחלקה הקדמי של העגל, מה שמעניק לו כשרותי גם ללא ניקור. מתאים כאמור לסטייקים בכל העוביים, לצלייה קצרה ויבשה בנתח אחד, או להכנה על גריל בנתח אחד. זהו נתח לצלייה קצרה עד בינונית. יוצא טעים מאוד גם בצלייה ארוכה מאוד, אבל רק כשהוא סגור היטב בנייר אלומיניום ובחום נמוך מאוד.                     

 לא מומלץ לבשל אותו במשך שעות בחום גבוה.


כתוב חוות דעת

הערה: HTML לא תורגם!
    גרוע           מצוין

תגים: ורד הצלע, נתח מס' 1,