שריר עגל / מוזה טרי חלק מספר 8

  • 70.00₪

שריר עגל מוזה מספר טרי חלק 8 

 מתאים רק לבישול ארוך בנתח אחד, שלא נפרס כל כך יפה או בקוביות. בשרו רך יחסית מבין הנתחים לבישול ארוך ורקמות החיבור שבו מוסיפות לו עסיסיות וטעם בבישול.  

לא לפרוס אותו לנתחים קטנים מדי, בטח שלא לבישול ארוכה מאוד, כמו חמין למשל, שכן אז הוא מתפורר לחלוטין בזמן הבישול.

כמובן לא ניתן לצלייה קצרה והקפצה, וגם לא מתאים לפריסה. יפה כאשר צולים אותו בנתח.




שריר עגל מוזה מספר טרי חלק 8 

 מתאים רק לבישול ארוך בנתח אחד, שלא נפרס כל כך יפה או בקוביות. בשרו רך יחסית מבין הנתחים לבישול ארוך ורקמות החיבור שבו מוסיפות לו עסיסיות וטעם בבישול.  

לא לפרוס אותו לנתחים קטנים מדי, בטח שלא לבישול ארוכה מאוד, כמו חמין למשל, שכן אז הוא מתפורר לחלוטין בזמן הבישול.

כמובן לא ניתן לצלייה קצרה והקפצה, וגם לא מתאים לפריסה. יפה כאשר צולים אותו בנתח.


כתוב חוות דעת

הערה: HTML לא תורגם!
    גרוע           מצוין

תגים: בשר חלק, בשר שריר חלק, שריר עגל, בשר חלק